Testimonials Wat deelnemers over ons en mindfulness yoga zeggen

“Ik ben niet meer de jongste en heb daarnaast ook nog eens erg veel blessures en een kunstheup. Dankzij de yoga lessen kan ik weer plezierig met mijn lichaam bezig zijn”

- Pamela

“Ik kom al jarenlang bij de kraker voor mijn onderrug. Sinds ik mindfulness yoga doe heb ik geen last van mijn rug meer en hoef ik niet meer naar de kraker”

- Susan

“Ik ben bij Janco begonnen zonder enige vorm van lenigheid en spierkracht. Door Janco’s yoga lessen ben ik niet alleen leniger en fitter geworden, maar sta ik meer ‘mindful’ in het leven.”

- Lisa

“Door Mindfulness Yoga ben ik er achter gekomen wat mijn denken mijn lichaam allemaal aan doet. Dit was eerst zwaar, maar door de goede begeleiding van Janco heb ik snel ontdekt hoe ik kon stoppen met nieuwe stress in mijn lichaam te stoppen. Ik zou willen dat ik yoga eerder had ontdekt.”

- Joachim

“Door Mindfulness Yoga heb ik geleerd hoe ik mijn aandacht kan controleren. Dit heeft mijn leven veranderd. In plaats van alleen aandacht voor werk is er nu aandacht voor mijn man, kinderen, vrienden en de zon.”

- Anja

Door mindfulness yoga voel ik veel beter wanneer ik in het dagelijks leven over de grens ga

- Lisa

“Ik kon nooit echt ontspannen. Voor mij is de mindfulness yoga les een geschenk.”

- Jitske

“Ik kom al heel lang bij Janco en heb daarvoor al jaren ervaring met yoga gehad. Sinds ik bij Janco kom is het kwartje pas echt gevallen en werkt de Mindfulness Yoga door in alle dingen die ik doe.”

- Jorina

“Ik heb al jarenlang last van mijn schouders en nek. In de yoga les heb ik geleerd hoe ik ook in het dagelijks leven mijn schouders kan ontspannen. Dit heeft mijn hoofd ook nog eens een stuk rustiger gemaakt.”

- Carlijn